«Διπλό» στη Μεσσήνη ο Παναθηναϊκός Β', 1-2 την Καλαμάτα!

«Διπλό» στη Μεσσήνη ο Παναθηναϊκός Β', 1-2 την Καλαμάτα!

«Δραπέτευσε» από τη Μεσσήνη με τους τρεις βαθμούς της νίκης ο Παναθηναϊκός Β’ κόντρα στην Καλαμάτα και πέτυχε την πρώτη νίκη της ιστορίας του μαζί και με τα πρώτα τέρματά του (Αθανασακόπουλος, Κούτσιας για το Τριφύλλι, Λουκίνας για τη «Μαύρη Θύελλα).

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο γήπεδο του Παμίσου η δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού μάζεψε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα με μια παλικαρίσια νίκη επί της Καλαμάτας με 2-1 στο γήπεδο της Μεσσήνης.

Το Τριφύλλι άνοιξε το σκορ στο 10′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο παραθυράκι της εστίας του Ταϊρη. Μετά από την επίτευξη του τέρματος, η απόδοση των παικτών του Γιάννη Βονόρτα «έπεσε» αισθητά με τονΞενόπουλο να πραγματοποιεί δύο κρίσιμες αποκρούσεις.

Στο β’ ημίχρονο υπήρξε αντίδραση από τους πράσινους, οι οποίοι έφθασαν μια ανάσα από το δεύτερο γκολ, αλλά ο Σαρδέλης αστόχησε στο 48′ προ κενής εστίας. Η απάντηση ήρθε μερικά λεπτά αργότερα από τον Λουκίνα, ο οποίος νίκησε τον πράσινο πορτιέρε από τα έντεκα βήματα σε παράβαση του Μαρτίνη.

Ο Νίκος Αναστόπουλος ανακάτεψε την τράπουλα, ρίσκαρε με επιθετικό ποδόσφαιρο και περισσότερους παίκτες στο μισό του Παναθηναϊκού και τελικά… την πλήρωσε. Στο 82′ ο Κούτσιας κατάφερε να νικήσει τον Ταϊρη σε μια υποδειγματική αντεπίθεση των πρασίνων για να σημειωθεί το τελικό 1-2.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News