Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ο Παναθηναϊκός!

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ο Παναθηναϊκός!

Δύο μεταγραφικές κινήσεις ετοιμάζεαι να ολοκληρώσει σύντομα ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα/

Πιο συγκεκριμένα, η Sportday αναφέρει ότι το τριφύλλι είναι ένα βήμα από την ολοκλήρωση της πρώτης χειμερινής μεταγραφής του, καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Αντβέρπ για τον δανεισμό του διεθνούς Καμερουνέζου εξτρέμ Λαμκέλ Ζε έως το τέλος της χρονιάς με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να κλείσουν το ζήτημα μέσα στα επόμενα 24ωρα ούτως ώστε ο Ζε να έρθει στην Αθήνα την Τρίτη ή την Τετάρτη για να ξεκινήσει προπονήσεις όταν θα επιστρέψει και η υπόλοιπη ομάδα από την άδεια των Χριστουγέννων.

Και Αλκέους…

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι «πράσινοι» κινούνται για καθαρό «εξάρι» και φαίνεται να έχουν καταλήξει πλέον σε μεγάλο βαθμό στον Μπράιαν Αλκέους της ρουμανικής Γκαζ Μετάν.

Ο Αλκέους μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και σε λίγες ημέρες μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Η Γκαζ Μετάν τον κοστολογεί 200.000 ευρώ για να τον αποδεσμεύσει και ο Ντρεοσί έχει κάνει ήδη την κίνησή του προς την πλευρά των Ρουμάνων και του ποδοσφαιριστή, θέλοντας να προλάβει τη Στεάουα και να τελειώσει την υπόθεση άμεσα.

Δείτε τι έγινε στην Τούμπα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News