Διπλό και ισοβαθμία στη δεύτερη θέση

Διπλό και ισοβαθμία στη δεύτερη θέση

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στον Άγιο Δημήτριο επί του τοπικού Κρόνου με 48-55.

Οι «πράσινες» ήταν ανώτερες στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και με το δίποντο που πήραν ανέβηκαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τα Χανιά και την Ελευθερία Μοσχάτου.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα είχαν ως εξής: 15-15, 11-16, 11-14, 11-10.

Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Ρουμπελάκης): Τζανετάτου 2, Μποσγανά 14 (1), Τζόνσον 6, Τσιάδη 2, Κασαπόγλου 5 (1), Τσιχλάκη, Τζανέτου, Γρηγοροπούλου 2, Γασπαράτου, Κάμπελ 13 και Σμιθ 4.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Μαυράκη, Π.Κοιλιά, Μούλη 1, Πούλινς 8, Καλαμπάκου 10, Καρακασίδου 2, Πολίτη, Δίελα 7, Μακέι 13, Κουκή, Πρίφτη και Τένσταλ 14.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η προπονήτρια του «τριφυλλιού» Ελένη Καπογιάννη επισήμανε «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε παιχνίδια που είμαστε άστοχες και νευρικές όπως σήμερα ωστόσο οι δύο βαθμοί μετράνε. Θέλω επίσης να δώσω συγχαρητήρια και στον αντίπαλο που ήταν ανταγωνιστικός».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News