Διπλό... Ευρώπης - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1 (Highlights/vid)

Ο Παναθηναϊκός έχει σήμερα την ευκαιρία, με διπλό στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, να βρεθεί για πρώτη φορά σε θέση Ευρώπης από το ξεκίνημα της σεζόν.

Η ΑΕΚ γκέλαρε με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, ο Άρης πήρε βαθμό στο Καραϊσκάκη. Η Ένωση έφτασε τους 44, όπως και οι κίτρινοι του Άκη Μάντζιου και αν το σύνολο του Λάζλο Μπόλονι επιστρέψει το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα από το Αγρίνιο με το τρίποντο της νίκης, τότε θα σκαρφαλώσει τουλάχιστον στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και θα εξακολουθήσει να είναι στο -2 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ!

Ο Λάζλο Μπόλονι για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Τελευταία στιγμή, ο Καρλίτος τέθηκε εκτός μάχης, εξαιτίας αιματώματος στον αχίλλειο τένοντα.

Έτσι, ο Ισπανός επιθετικός δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου, όπως επίσης και οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Αχιλλέας Πούγγουρας.

Την αποστολή αποτελούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αγιούμπ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Ώρα έναρξης του Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός στις 19.30.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News