Διπλό αντίδρασης και ανασύνταξης - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Πρίφτης: "Ντροπή για την πρώτη περίοδο..."

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Ρόδο με στόχο την αντίδραση!

Ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League (15:00). Οι «πράσινοι» θα ψάξουν το αποτέλεσμα που θα επαναφέρει την ηρεμία στο εσωτερικό της ομάδας και παράλληλα θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αγωνιστικά, το… στραπάτσο στο ΣΕΦ, διατήρησε το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη στα χαμηλά στρώματα της Ευρωλίγκα.

Ο Έλληνας τεχνικός στην προπόνηση της Παρασκευής μίλησε για αρκετή ώρα με τους παίκτες του, ενώ παράλληλα τους τόνισε τα λάθη που έκαναν στο ντέρμπι. Από ‘κει και πέρα, ο Πρίφτης είχε τετ-α-τετ με τους διοικητικούς ηγέτες του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκο Αλβέρτη, οι οποίοι τον στηρίζουν απόλυτα σε αυτή τη φάση.

Σε επίπεδο αριθμών, ο Παναθηναϊκός παραμένει αήττητος κόντρα στον Κολοσσό μετράει 18 διαδοχικές νίκες, εκ των οποίων οι περισσότερες με διψήφιες διαφορές. Αγωνιστικά, εκτός μάχης έμεινε ο αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου που θα μπει σε φουλ ρυθμούς από Δευτέρα, καθώς και ο Στέφαν Γιόβιτς. Εχασε τις τελευταίες προπονήσεις και είναι αμφίβολος ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Διαβάστε τα όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης για την κάκιστη εικόνα της ομάδας στο ΣΕΦ.

«Προφανώς είναι μια πολύ δύσκολη και σκληρή βραδιά για μας. Ο τρόπος που μπήκαμε στο ματς ήταν άθλιος. Παρότι προσπαθήσαμε στα επόμενα δεκάλεπτα, όπου είχαμε κάποια ισορροπία, ήταν τόσο κακό το πρώτο δεκάλεπτο που δεν μπορούσαμε να έχουμε αξιώσεις από το ματς. Υπάρχουν αρκετά που μπορούμε να πούμε. Δεν έχω να πω πάρα πολλά. Ο,τι είναι να πούμε θα τα πούμε μεταξύ μας. Προφανώς υπάρχουν εξηγήσεις, αλλά πρέπει να τα λύσουμε μόνοι μας», το σχόλιο του Έλληνα τεχνικού.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News