Διπλή «πληγή» για τον Παναθηναϊκό

ΠΑΣ Γιάννενα - Παναθηναϊκός 1-0 (Highlights/vid)

Παίκτες και προπονητής μετά το σοκ της Αρκαδίας είπαν ότι έλαβαν το μάθημά τους (όντως;) και θα κάνουν το παν για να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο. Σύντομα θα φανεί αν απλώς τα έλεγαν για να… τα πουν.

Ακόμα και στο χαμηλού επιπέδου ελληνικό πρωτάθλημα δύσκολα θα βρεις ομάδα που θα της αφήσεις εντελώς τη μπάλα στα πόδια κι αυτή δεν θα σε τυραννήσει.

Μπορεί να σωθείς ένα βράδυ, όπως π.χ συνέβη κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά το βέβαιο είναι πως θα δεινοπαθήσεις. Είναι άλλο πράγμα να διαχειριστείς τον εκνευρισμό, που μπορεί να σου προκαλέσει μια «πολιορκία» σε ένα ντέρμπι κι άλλο σε παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης του οποίου του «ρίχνεις» δύο γκολ κι έχεις όλες τις προϋποθέσεις υπέρ σου.

Το ταμπούρωμα κι η παθητική κάλυψη του χώρου ισοδυναμούν με αργό ή γρήγορο θάνατο.

Όπως και να ‘χει, αν δεν παίξεις, δεν γλυτώνεις. Το ότι τα κατάφεραν οι πράσινοι στα ντέρμπι δεν σημαίνει ότι θα τα καταφέρνουν πάντα, απεναντίας τέτοιες απώλειες σαν της Κυριακής απέναντι σε μικρομεσαίους είναι που πληγώνουν διπλά!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News