Διπλή μεταγραφική άφιξη

Διπλή μεταγραφική άφιξη

Ο Ιβάν Ιβάνοφ ανακοινώνεται εντός της ημέρας από τον Παναθηναϊκό, ενώ αναμένονται μέχρι το βράδυ να έχουν έρθει στην Αθήνα και τα έτερα «πράσινα» μεταγραφικά αποκτήματα.

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο και ο Μουμπάρακ Γουακάσο έχουν συμφωνήσει από μέρες σε όλα με το Τριφύλλι και απομένει η άφιξή τους και οι ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα η μετακόμισή τους στον ΠΑΟ.

[ads2]

Πρόκειται για δύο παίκτες οι οποίοι εξαρχής βρίσκονταν στο μεταγραφικό πλάνο του Αντρέα Στραματσόνι καθώς θα έχουν κομβικό ρόλο στην ομάδα της νέας σεζόν.

Αμφότεροι, μαζί με τον Ιβάνοφ, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ταξιδέψουν με την αποστολή του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (29/6) για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Πρασίνων

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News