Διπλή Ανάπλαση: «Στο Θριάσιο Πεδίο μεταφέρονται 500 πρακτορεία μεταφορών!»

Περήφανος ο Μπακογιάννης για τη Διπλή Ανάπλαση: «Επιτέλους...»

Προχωρούν οι διαδικασίες αναφορικά με τη Διπλή Ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Το νέο σχέδιο αθλητικού νόμου κατατέθηκε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και από την περασμένη Πέμπτη συζητείται.

Η συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση ήταν πολύ σημαντική, προκειμένου οι εμπλεκόμενες στο project της «Διπλής Ανάπλασης» πλευρές να είναι καλυμμένες, αναφορικά με τις παραχωρήσεις του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι ο Δήμος Αθηναίων δύναται να παραχωρήσει υπό όρους τη χρήση, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων και των αθλητικών λειτουργιών του γηπέδου ποδοσφαίρου στον Παναθηναϊκό.

Η διάρκεια της παραχώρησης ορίζεται σε 99 έτη και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της προβλεπόμενης σύμβασης.

Οι μοναδικοί λόγοι λήξης της παραχώρησης προ των 99 ετών είναι εάν το σωματείο διαλυθεί, τεθεί σε εκκαθάριση, ή παύσει για οποιονδήποτε λόγο να ασκεί τον καταστατικό του σκοπό.

Επί του πρακτέος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Deal»:

«Συγκεκριμένα, επισημαίνεται ότι στο Θριάσιο Πεδίο μεταφέρονται τα 500 πρακτορεία μεταφορών, τα οποία εδρεύουν σήμερα στον Ελαιώνα, στο πλαίσιο αναβάθμισης του τελευταίου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News