Δίπλαρος: "Βάλαμε στοίχημα στο ημίχρονο με τον κόουτς Κάτας"

Δίπλαρος: "Βάλαμε στοίχημα στο ημίχρονο με τον κόουτς Κάτας"

Ο Νίκος Δίπλαρος μίλησε για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στο Μεσολόγγι, ενώ αποκάλυψε και ποιο ήταν το στοίχημα που έβαλε ο Όντεντ Κάτας με τους παίκτες του τριφυλλιού (VIDEO).

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, έκανε αυτό που έπρεπε και επικράτησε εύκολα του Μεσολογγίου με 102-68 φτάνοντας έτσι τις 15 νίκες στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League. Ο Νίκος Δίπλαρος, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, τόσο για το ματς, όσο και για το περιβόητο στοίχημα που έβαλε ο Όντεντ Κάτας με τους παίκτες του τριφυλλιού.

“Πολλά μπορούμε να πούμε, η κούραση υπάρχει. Είναι πολλά τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλα δεν μπορούμε να το χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία αυτό. Με όποια ομάδα και να παίζουμε, κάνουμε την ίδια προετοιμασία, δεν υποτιμούμε κανέναν. Στην αρχή το Μεσολόγγι μπήκε πιο δυνατά, όμως με την άμυνά μας, καταφέραμε να γυρίσουμε το μομέντουμ και να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας”, δήλωσε αρχικά.

Ενώ συνέχισε: “Στο ημίχρονο είχαμε ένα στοίχημα των τριάντα πόντων με τον κόουτς Κάτας. Βρίσκουμε κίνητρο με αυτό που μας λέει ο κόουτς. Πάντα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, όμως κάποιες φορές δεν βγαίνει όπως θέλουμε. Μπήκαμε πολύ σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο και κάναμε ό,τι έπρεπε”.

Τέλος, συμπλήρωσε: “Εμείς κάνουμε την ίδια προετοιμασία, είτε έχει να κάνει με αγώνα της EuroLeague είτε με αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News