Διούδης: «Υπάρχει μιζέρια στην ομάδα»

Διούδης: «Πάντα ήξερα ποιος είμαι και τι μπορώ να καταφέρω»

Ο Σωκράτης Διούδης παραδέχθηκε πως υπάρχει στον Παναθηναϊκό μιζέρια, γκίνια και δεν υπάρχει καθαρό μυαλό,κρατάει την μαχητικότητα, ενώ μίλησε και για την Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλωσεις του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού:

”Δυστυχώς το άσχημο ξεκίνημα μας επηρεάζει και μας λείπει το καθαρό μυαλό. Έπρεπε να καθαρίσουμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο όμως δεν ήασταν συγκεντρωμένοι. Φώναζα να ηρεμήσουμε μέσα στο γήπεδο, παίζαμε κόντρα σε μια κλειστή ομάδα, μας κόστισε το καθαρό μυαλό, αφήναμε ακάλυπτους χώρους και έχασε ευκαιρίες ο αντίπαλος. Όλοι θέλουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, θέλαμε να έχουμε ηρεμία καθώς ακολουθεί και η διακοπή. Δεν διατηρήσαμε την ψυχραιμία”.

Τι φταίει:

”Υπάρχει μιζέρια στην ομάδα και μας επηρεάζει, σίγουρα έχουμε και γκίνα, φαίνεται στις αντιδράσεις μας. Είδα μια ομάδα που ήθελε να πνίξει τον αντίπαλό και αν συνεχίσουμε έτσι θα ανατρέψουμε τα πράγματα. Είδα μαχητικότητα και αυτό κρατάω από το παιχνίδι. ‘Πληρώνουμε την αφέλεια που έχουμε από την αρχή της σεζόν, δώσαμε εύκολες φάσεις στον αντίπαλο, μας λείπουν οι φάσεις , δεν δημιουργούμε ευκαιρίες και το πληρώνουμε”.

Για την Εθνική:

”Δικαίωση για μένα η Εθνική, με τιμά το γεγονός που με υπολογίζει ο προπονητής. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Κάθε αρχή είναι δύσκολη, η ομάδα είναι καινούργια, έχουμε ταλέντο, πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε καθώς δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή να εκπροσωπούμε την Εθνική”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News