Διούδης: "Αυτό θα ήθελα να συνεχίσει να συμβαίνει"

Την «έπεσαν» στον Διούδη στη φυσούνα

To γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ατρόμητο σε συνδυασμό με την αποβολή του Κιβρακίδη, οδήγησαν το «τριφύλλι» στην εύκολη νίκη με 3-0, σύμφωνα με όσα είπε ο Σωκράτης Διούδης στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εικόνα που είχε η αναμέτρηση: «Από την αρχή του παιχνιδιού, δείξαμε ότι είχαμε τον έλεγχο και μετά το γρήγορο γκολ που σημειώσαμε κάναμε πολλές ευκαιρίες. Μας βοήθησε το γεγονός πως ο Ατρόμητος έμεινε με παίκτη λιγότερο, όμως είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε και δώσαμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες».

Για το αν το ξεκίνημα του αγώνα ήταν το καλύτερο ως τώρα στη σεζόν: «Τα συνεχόμενα ματς που έχουμε μας έχουν δώσει τον απαραίτητο ρυθμό και σε συνδυασμό με τις νίκες που έχουμε πετύχει, έχουν αυξήσει την αυτοπεποίθηση μας, σε σημείο να παίζουμε απελευθερωμένα και όχι με άγχος. Αυτό θα ήθελα να συνεχίσει να συμβαίνει. Θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί. Σήμερα πετύχαμε τρία γκολ, γεγονός πολύ σημαντικό για την ομάδα, όπως και το γεγονός ότι κρατήσαμε πίσω το μηδέν και δεν δεχθήκαμε φάση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News