Διούδης: «Πρωταρχικό μας μέλημα η έξοδος στην Ευρώπη - Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε»

Άλκμααρ - Παναθηναϊκός: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Σωκράτης Διούδης έθεσε τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

«Το αποτέλεσμα δεν σημαίνει κάτι στα φιλικά, αυτό που μετράει είναι ότι αποκομίσαμε εμπειρίες και μετρήσαμε τις δυνάμεις μας παίζοντας εναντίον πολύ ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Θα δούμε με τον προπονητή μας όσα κομμάτια του παιχνιδιού δεν διαχειριστήκαμε σωστά», ανέφερε αρχικά σχετικά με το φιλικό κόντρα στην Μίλαν ο Διούδης, προτού προσθέσει στη συνέντευξή του στη Livesport για την συνεργασία με τον Γιοβάνοβιτς:

«Σιγά – σιγά αφομοιώνουμε αυτά που μας ζητάει. Μας περνάει τις δικές του σκέψεις στη λογική μας και πιστεύω πως θα είμαστε όλο και καλύτεροι όσο περνά ο καιρός. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε ακόμα».

Σχετικά με τους φετινούς στόχους, σχολίασε: «Η Ευρώπη έχει λείψει από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Κακά τα ψέματα, έχει περάσει πολύς καιρός για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται εκτός Ευρώπης και αυτό θα πρέπει να είναι το πρωταρχικό μας μέλημα την φετινή σεζόν: Να κάνουμε τα πάντα για να επαναφέρουμε τον σύλλογο στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News