Διούδης για δολοφονία Άλκη: «Ελπίζουμε να είναι το τελευταίο θύμα»

Διούδης για δολοφονία Άλκη: «Ελπίζουμε να είναι το τελευταίο θύμα»

Την ελπίδα η δολοφονία του Άλκη να είναι το τελευταίο θλιβερό συμβάν της βίας εντός κι εκτός γηπέδων εξέφρασε ο Σωκράτης Διούδης.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και άλλοτε του Άρη επισκέφτηκε μαζί με συμπαίκτες του το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη αφήνοντας λουλούδια και μια φανέλα των «πράσινων» στη μνήμη του θύματος.

«Θέλαμε σαν συμβολική κίνηση να αφήσουμε μια φανέλα μας στη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού και να μεταφέρουμε τα συλλυπητήριά μας προς την οικογένειά του. Ελπίζουμε να είναι το τελευταίο τόσο δυσάρεστο γεγονός. Δεν νομίζω ότι έγινε στο όνομα του ποδοσφαίρου αυτό το πράγμα. Το ποδόσφαιρο δεν προάγει τέτοιες αξίες και τέτοιες κινήσεις. Αυτοί που έχουν έτσι τα πράγματα στο μυαλό τους ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουν. Κανένα χρώμα, κανένα σύμβολο, καμία νίκη της ομάδας τους δεν έχει αξία μπροστά στην ανθρώπινη ζωή», ανέφερε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News