Διούδης: «Αυτά μας είπε ο Δώνης στο ημίχρονο...»

Διούδης: «Πάντα ήξερα ποιος είμαι και τι μπορώ να καταφέρω»

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μίλησε για την πίστη που έδειξαν οι πράσινοι αλλά και το πόσο τους βοήθησαν τα λόγια του Γιώργου Δώνη στο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Δεν μου αρέσουν οι μεγάλες κουβέντες, θέλω να σταθώ στην ομαδική εικόνα. Κάναμε καταπληκτική δουλειά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Και στο πρώτο ξεκινήσαμε καλά, αλλά κάπου μας στράβωσε το παιχνίδι και χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Στην επανάληψη παίξαμε με ψυχή.

Είναι μεγάλη τιμή τα λόγια του προπονητή μου, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου. Πίστευα στην ανατροπή. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου προσπαθούσα να αφυπνίσω τους συμπαίκτες μου και να τους πω ότι ήμασταν ακόμα στο παιχνίδι, κάτι που μας είπε και ο προπονητής. Στο ημίχρονο ο προπονητής μας είπε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στην ανατροπή και όταν το πιστεύει ο προπονητής, οι παίκτες μπαίνουν στο γήπεδο με καλύτερη ψυχολογία.

Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα και οι προπονησεις τελευταία είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Το σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι και να παλεύουμε σαν γροθιά.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Θέλουμε να ξαναγίνουμε μια γροθιά με τον κόσμο, μόνο μαζί μπορούμε να πάμε μπροστά.

Δεν πρέπει να κοιτάζουμε πολύ μακριά, πρέπει να βάζουμε μικρούς στόχους. Να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, να το αντιμετωπίζουμε σαν να είναι το τελευταίο και να δούμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News