Διούδης: "Είμαστε καλό σύνολο, αλλά αδικούμε τους εαυτούς μας"

Διούδης: "Είμαστε καλό σύνολο, αλλά αδικούμε τους εαυτούς μας"

Ο Διούδης θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει δυνατότητες και ότι αδικεί τον εαυτό του με τα αποτελέσματα που έχει

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη διαφορά ανάμεσα στα εντός και τα εκτός έδρας ματς, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει νικήσει ακόμη μακριά από τη Λεωφόρο: «Το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό. Δεν είναι πως δεν κερδίζαμε μακριά από την έδρα μας, αλλά δεν είχαμε και καλή εικόνα μόλις φεύγαμε από τη Λεωφόρο. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Σίγουρα είναι αλλιώς να παίζεις μπροστά στον κόσμο σου και αλλιώς εκτός, αλλά πρέπει να το αλλάξουμε».

Για το αν στα αποδυτήρια υπάρχει θέμα λόγω των προβλημάτων: «Ακόμα κρατάμε πολύ καλά τα αποδυτήρια και τις σχέσεις μεταξύ μας. Τα προβλήματα μας έχουν συσπειρώσει. Βέβαια με τόσα προβλήματα είναι λογικό να σκέφτεσαι το μέλλον, αλλά όλοι κοιτάζουμε την ομάδα και πως θα τα πάμε καλύτερα».

Για το αν περίμενε να παίξει απόψε: «Ποτέ κάποιος παίκτης δεν πηγαίνει σε ομάδα για να μην παίζει. Αυτή είναι η δουλειά μας, εγώ προσωπικά απολαμβάνω όταν παίζω. Πρώτος στόχος μου είναι να είμαι υγιής και να βελτιώνομαι σε κάθε αγώνα».

Για το αν είχε συζητήσει με τον Ουζουνίδη το ότι θα έπαιζε σύντομα μετά και την πώληση του Βλαχοδήμου: «Ναι το έχω συζητήσει. Δε χρειάζεται και ιδιαίτερο μυαλό για να το καταλάβω. Αυτό κοίταζα να κάνω το τελευταίο διάστημα, να είμαι όλο και πιο έτοιμος όταν θα χρειαζόμουν».

Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Το πιο σημαντικό είναι το -2, είχαμε απώλειες στα εκτός έδρας ματς, αλλά και πάλι είμαστε κοντά. Θεωρώ πως αδικούμε τους εαυτούς μας γιατί έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει ακόμα καλύτερα. Πλέον θα πρέπει να συνεχίσουμε και όπου πάει».

Για το πρότυπό του: «Ανέκαθεν ο αγαπημένος μου ήταν ο Ίκερ Κασίγιας. Όλα χρόνια που έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης τον θαύμαζα, όπως και τον Μπουφόν. Είναι δύο θρύλοι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News