«Διώχνει» παίκτες από το ρόστερ ο Ρόκα - Οι υποψήφιοι

Ρόκα: «Παίκτες από ακαδημία και μεταγραφές ξένων - Δεν ήρθα επειδή ο Αλαφούζος μου υποσχέθηκε πως θα αυξήσει το μπάτζετ» (pics)

Μία απ’ τις πρώτες και δυσκολότερες αποστολές του Ρόκα αφορά τα κοψίματα των παικτών που δεν υπολογίζονται.

Πρόθεση του Ρόκα είναι να μειώσει τον αριθμό των παικτών  πολύ κάτω από τα 30.

Σύμφωνα με την Sportday, μετά την επιστροφή του στην Αθήνα ξεκίνησε συζητήσεις ενημερώσεις προς τους παίκτες που δεν υπολογίζονται. Εχει μιλήσει με αρκετούς αν και σε πρώτη φάση επικεντρώνεται στους δανεικούς που δύσκολα θα βρουν θέση στο ρόστερ του τριφυλλιού.

Ο Ρόκα έχει μιλήσει ήδη με την πλευρά των Μολό και Φάουστο προκειμένου να προσπαθήσουν από νωρίς να βρουν από κοινού φόρμουλες είτε για να σπάσουν τα συμβόλαιό τους είτε εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό να δοθούν εκ νέου δανεικοί. Από τους υπόλοιπους θα γίνει κουβέντα για να σπάσουν τα συμβόλαια τους και οι Κονάν, Σαντικάι, Δημήτρουλας, Χαντζάρας, ενώ είναι ανοιχτό το μέλλον του Νίκου Βέργου και του Χρήστου Σέχου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News