«Δίνει 2 εκατ. ευρώ για Ουάρντα η Τουλούζ - Μνηστήρες και από Κύπρο!»

«Δίνει 2 εκατ. ευρώ για Ουάρντα η Τουλούζ - Μνηστήρες και από Κύπρο!»

Δυνατά στο παιχνίδι για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα φέρεται να μπαίνει η Τουλούζ με τον γαλλικό σύλλογο να προσφέρει μάλιστα, το ποσό των 2 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ!

Δημοσιεύματα από τη Γαλλία κάνουν λόγο για «φλερτ» της Τουλούζ για τον Αιγύπτιο εξτρέμ, Αμρ Ουάρντα, την ώρα που στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή είχαν ως φαβορί τον Παναθηναϊκό ως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Μάλιστα, οι Γάλλοι εμφανίζονται ιδιαίτερα… large στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, διότι φέρεται να προσφέρουν και το ποσό των 2 εκατ. ευρώ.

Έντονα ακούστηκε το όνομα του Ουάρντα και για την Κύπρο, όπως αποκαλύπτουν από το «Νησί της Αφροδίτης». Το shootandgoal της Κύπρου δημοσίευσε το εξής:

«Το όνομά του Ουάρντα αναφέρεται σε μεταγραφικά σενάρια στην Κύπρο τις τελευταίες ημέρες, όπως και παλαιότερα, αλλά το ερώτημα είναι ποιος μπορεί να δώσει 2 εκατομμύρια ευρώ που θέλει ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει; Η απάντηση είναι κανένας.

Τώρα αν μιλούσαμε για δανεισμό του θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αλλά η ελληνική ομάδα φαίνεται πως έβαλε σκοπό να τον πωλήσει και να… ησυχάσει από την περίπτωσή του.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News