Δημοσιογράφος αναβίωσε τη συμμαχία ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Δημοσιογράφος αναβίωσε τη συμμαχία ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Πριν από λίγες μέρες ήρθε στην επιφάνεια το σενάριο περί αναβίωσης της συμμαχίας Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ.

Οι συζητήσει έχουν αρχίσει εδώ και καιρό χωρίς όμως να έχει επέλθει κάποια συμφωνία. Tις τελικές αποφάσεις θα τις δρομολογήσει ο Δημήτρη Μελισσανίδης, καθώς η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι στις ποδοσφαιρικές Ενώσεις που θα εκλέξουν τη νέα κυβέρνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες καταλυτικό ρόλο για να ανοίξει και πάλι ο δίαυλος επικοινωνίας με τους τρεις πρώην συμμάχους έχει διαδραματίσει ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος, ο οποίος μιλάει απευθείας με τους Μελισσανίδη, Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζο. Ο δημοσιογράφος με τις κινήσεις του έσπασε τον πάγο που υπήρχε κυρίως μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ ενώ σε αυτό συνέβαλαν σημαντικά και οι σύμβουλοι της ΕΠΟ που έχουν εκλεγεί με τη στήριξη των Δικέφαλων.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που στην εποχή Αλαφούζου δεν ασχολείται με τη διαιτησία και γενικότερα με το παρασκήνιο. Δεν έχει καμία σχέση και επαφή με το τι γίνεται στις ΕΠΣ που εκλέγουν τον «πρωθυπουργό του ποδοσφαίρου» σε αντίθεση με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή λοιπόν που οι Πράσινοι δεν μπλέκονται στα πόδια των άλλων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν τους έχουν μαζί τους στην προοπτική να προχωρήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην επόμενη μέρα του χωρίς πολλές φωνές διαμαρτυρίας.

Πληροφορίες: Livesport

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News