Δημοσίευμα βόμβα: "Ο Παναθηναϊκός παίρνει Αγραβάνη"

Αγραβάνης όπως... Πετρέας στο βόλεϊ - Γιατί όχι;

Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον 29χρονο Αμερικανό γκαρντ Ματ Τόμας για συμβόλαιο 6 μηνών συν ενός χρόνου και αναμένεται η σχετική ανακοίνωση.

Ο ύψους 1,93 Αμερικανός σουτέρ ήταν ο εκλεκτός του Ντέγιαν Ράντονιτς και θα αποτελέσει τον 9ο ξένο στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, μετά τους Γουόλτερς, Λι, Γκριγκόνις, Πονίτκα, Μπέικον, Γουίλιαμς, Γκουντάιτις και Άντριους, ο οποίος έχει τεθεί εκτός ομάδας, αφού αρνήθηκε να υπογράψει το σχετικό έγγραφο για να αντικατασταθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Τόμας αγωνίστηκε την τελευταία τριετία, με τους, Τορόντο Ράπτορς, Γιούτα Τζαζ και Σικάγο Μπουλς, είναι απόφοιτος του κολεγίου του Αϊόβα Στέιτ, και πριν φτάσει στο ΝΒΑ αγωνίστηκε στην Ισπανία με Ομπραντόιρο και Βαλένθια από το 2017 έως το 2019.

Ωστόσο ο Τόμας πιθανότατα δεν θα είναι η μοναδική ενίσχυση, καθώς ο Παναθηναϊκός ψάχνει στη αγορά και για αλλον παίκτη για να ενισχύσει την ομάδα με στόχο να καταστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική γίνεται.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Livesport οι πράσινοι κινούνται για να κλείσουν τον Δημήτρη Αγραβάνη!

Δείτε παρακάτω το πρωτοσέλιδο:

Δημοσίευμα βόμβα: "Ο Παναθηναϊκός παίρνει Αγραβάνη"

Newspao.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News