Δημοπρατεί τις φανέλες με Ιωνικό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ιερό σκοπό!

Δημοπρατεί τις φανέλες με Ιωνικό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ιερό σκοπό!

Με ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως θα συνδράμει οικονομικά στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού προσφέροντας τα έσοδα από τη δημοπράτηση των φανελών από τον αγώνα με τον Ιωνικό.

Η σχετική ανακοίνωση του Τριφυλλιού, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τον “Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»”, συμμετέχει στη δράση για την πρόληψη καρκίνου του μαστού! Ο Οκτώβριος είναι μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και το Τριφύλλι αναλαμβάνει δράση.

Στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ιωνικό οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα φορέσουν φανέλες με το pink ribbon, σήμα κατατεθέν της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού.

Στη συνέχεια οι φανέλες θα δημοπρατηθούν στο σάιτ «matchwornshirt.com» και τα έσοδα θα διατεθούν στον “Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»”. Βάλε την πρόληψη στη ζωή σου, η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές!».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News