Δημήτρης Πρίφτης: Λέτε να είναι αυτός ο οραματιστής;

Πρίφτης: «Βουτιά στα... βαθιά για μένα - Αναγκαιότητα ομάδα 8 ξένων!»

Μας άρεσαν όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης στο SDNA, ο κόουτς ήταν ανοιχτός σε όλα τα ζητήματα, απάντησε ειλικρινά δίχως υπεκφυγές και …ντρίμπλες, πόσο κρίμα που η διοίκηση δεν μπορεί να τον προικίσει με 1-2 ακόμα παίκτες αξίας.

Πέρασαν πολλοί μετά τον Ζοτς, ουδείς στέριωσε, ας ελπίσουμε ο Πρίφτης να είναι ο οραματιστής που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο μόνιμος πρωταθλητής. Ο οραματιστής βλέπει απλά μπροστά και σου δείχνει το δύσκολο δρόμο.

Σε παίρνει από το χέρι, ξυπνά μέσα σου μια βαθιά πίστη πως με δουλειά όλα γίνονται, σου θυμίζει διαρκώς το μεγάλο σκοπό.

Σε μπολιάζει με φιλοδοξία, σε παρακινεί, σε πιέζει να ξεπεράσεις τα όρια σου γιατί έτσι απαιτεί ο στόχος σε ένα περιβάλλον που σήμερα μπορεί να μην έχει την οικονομική δύναμη του παρελθόντος αλλά μυρίζει μπάσκετ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News