Δημήτρης Χατζηγεωργίου: Σπάνια εμφάνιση με την αγαπημένη του (vid)

Δημήτρης Χατζηγεωργίου: Σπάνια εμφάνιση με την αγαπημένη του (vid)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Χατζηγεωργίου και η Καρολίνα Πελενδρίτου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

O γνωστός σπορτσκάστερ και η χρυσή ολυμπιονίκης παραολυμπιονίκης της κολύμβησης είναι αρκετά χρόνια μαζί, το 2018 μάλιστα ανέβηκαν και τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο, προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου και την Καρολίνα Πελενδρίτου σε γνωστό εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια. Οι δυο τους είχαν μαζί και τον τετράποδο φίλο τους, ενώ παράλληλα έκαναν και τα ψώνια τους.

«Με τον Δημήτρη είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Σίγουρα όταν υπάρχει ένα πρόβλημα αναπηρίας, δεν είναι και για τον άλλον εύκολο να το αποδεχτεί. Παίζει ρόλο πόσο έχεις συμβιβαστεί εσύ με το πρόβλημά σου. Με τον Δημήτρη η σχέση μας είναι πολύ ειλικρινής και νομίζω ότι μόνο αυτό πρέπει να έχουν οι μακροχρόνιες σχέσεις. Σεβόμαστε ο ένας τη ζωή του άλλου. Ο καθένας από εμάς έχει τις δικές του δυσκολίες και ιδιαιτερότητες. Το θέμα είναι να μπορείς να βρεις μία ισορροπία μέσα από όλη αυτή την κατάσταση», είχε δηλώσει η Καρολίνα Πελενδρίτου σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δημήτρης Χατζηγεωργίου: Σπάνια εμφάνιση με την αγαπημένη του (vid)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News