«Δημήτρη εύχομαι τα παιδιά μου να έχουν τη δική σου ταπεινότητα!»

Ο Κώστας Τσαρτσαρής γράφει στο gazzetta.gr για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: Σε θαυμάζω γιατί θα μπορούσες να είσαι ο μεγαλύτερος σταρ στην Ελλάδα, αλλά επέλεξες να είσαι ταπεινός.

 Αγαπημένε μου Δημήτρη,

[ads2]

«Εύχομαι τα παιδιά μου ό,τι και να κάνουν στη ζωή τους να έχουν τουλάχιστον την ταπεινότητα που έχεις εσύ, που έχεις καταφέρει τόσα και τόσα. Αυτό θαυμάζω σε εσένα. Εάν ήθελες θα μπορούσες να είσαι ο μεγαλύτερος σταρ της Ελλάδας αλλά επέλεξες να είσαι ένας χαμηλών τόνων αθλητής. Το εξαργυρώνεις καθημερινά, δεν σε αντιπαθεί κανένας και στο μέλλον θα δεις πως παρότι θα έχεις αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας θα έχεις καθολική αποδοχή απ’ όλους. Εάν το έζησα εγώ εσύ θα το έχεις σε πολλαπλάσιο βαθμό.

 Με τον αλτρουισμό σου και την ευφυία σου μας έκανες όλους να φαινόμαστε πολύ καλύτεροι απ’ ότι ήμασταν πραγματικά στο γήπεδο. Σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή που έκανες να σηκώσουμε μαζί το τρόπαιο όταν πήραμε την Euroleague στην Βαρκελώνη κάτι που θα ήταν ένα ανεκπλήρωτο όνειρο για εμένα.

Επί χρόνια μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο και ξέρω πως είσαι ένας άνθρωπος με πολλά ενδιαφέροντα που δύσκολα πιστεύει κανείς πως τα έχει αθλητής. Είσαι πάντα ενημερωμένος για την πολιτική και για τα κοινωνικά δρώμενα παγκοσμίως. Ξέρεις ακόμα και από ποδόσφαιρο. Ξέρω πως ο πρώτος καιρός μακριά από το μπάσκετ θα είναι δύσκολος αλλά δεν νομίζω να γίνεις βουλευτής. Θα πρέπει να βρεις κάτι για τον εαυτό σου και να περνάς τον χρόνο σου παραγωγικά. Θα αισθανθείς την ανάγκη κάποια στιγμή και θα βρεις τον τρόπο να το κάνεις.»

Με απεριόριστη εκτίμηση κι αγάπη

Ο συγκάτοικος σου, Κώστας

πηγή: gazzetta.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News