Οι δηλώσεις του προπονητή της Μπιλμπάο για Παναθηναϊκό

Οι δηλώσεις του προπονητή της Μπιλμπάο για Παναθηναϊκό

O Χοσέ Άνχελ Θιγάντα, προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο, μίλησε για την κλήρωση της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε :

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις πιο ισχυρές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα, κλασική ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την προηγούμενη χρονιά έπαιξε στο Europa League. Αντιμετωπίζουμε αυτό το ζευγάρι με την ίδια αισιοδοξία όπως και στον προηγούμενο γύρο, έχοντας όμως στο μυαλό μας την ποδοσφαιρική παράδοση που έχει ο αντίπαλος μας όπως και το γεγονός ότι κι αυτός μετράει ήδη μια πρόκριση», είπε αρχικά ο Θιγάντα και πρόσθεσε:

«Θα είναι πολύ καλά παιχνίδια, πολύ ανταγωνιστικά. Είμαστε στα ίδια επίπεδα σε ό,τι αφορά την προετοιμασία μας. Θα πάμε σε αυτά τα παιχνίδια με όλο τον σεβασμό του κόσμου, γνωρίζοντας πως είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα στην έδρα της, αφήνει ελάχιστα περιθώρια στον αντίπαλο και είναι αρκετά ιστορική στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλο, όπως και τον καθέναν. Όμως, συνεχίζουμε να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και στις πιθανότητες που σίγουρα έχουμε».

Τέλος, για το γεγονός ότι η ρεβάνς του Σαν Μαμές είπε: «Υποδεχθήκαμε θετικά το γεγονός ότι θα παίξουμε τον επαναληπτικό στο «Σαν Μαμές». Αυτά είναι πράγματα που δεν τα ελέγχουμε. Χθες ζήσαμε μια καλή ατμόσφαιρα στο «Σαν Μαμές» και φαντάζομαι πως ο κόσμος θα συνεχίζει να μας ενθαρρύνει στο γήπεδο. Ελπίζουμε να έχουμε καλή ατμόσφαιρα και να είμαστε αυτοί εμείς που θα κρίνουν την πρόκριση στο γήπεδό μας».

Η ομάδα συνεχίζει να μοιράζει χρήμα! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News