Οι δηλώσεις του Πασκουάλ μετά το παιχνίδι

«Πρέπει να βελτιωθούμε γιατί στα πλέι οφ δε θα καταφέρουμε να κερδίσουμε με τέτοια νούμερα»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στα Τρίκαλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καταλανός τεχνικός των «πράσινων» στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι που στο πρώτο μέρος δυσκολευτήκαμε να πιάσουμε τον σφυγμό του, ειδικά στην άμυνα. Κι ένα δεύτερο μέρος που βελτιωθήκαμε στην άμυνα και στην επίθεση και στο τρίτο δεκάλεπτο πήραμε διαφορά που την κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Ευχόμαστε στα Τρίκαλα για τη σεζόν αυτή και φυσικά στον προπονητή του. Ήταν ανταγωνιστικοί και τους συγχαίρω. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Για το γεγονός ότι προερχόταν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από δύσκολο παιχνίδι με τη Μάλαγα κι ακολουθεί αυτό με τη Ζαλγκίρις και πόσο δύσκολο είναι αγωνιστικά και πνευματικά: «Δεν είναι εύκολο, αλλά είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Κάποιοι δυσκολεύτηκαν, αλλά έχουμε μεγάλο βάθος σαν ομάδα».

Για το ροτέισον και τους παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής: «Είναι λογικό όταν αυτοί οι παίκτες παίζουν λίγο, να δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στον περισσότερο χρόνο, είμαι ικανοποιημένος από αυτούς. Είναι λογικό ότι υπάρχουν πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν, αλλά όλοι δουλεύουν καθημερινά και βρίσκονται σε καλό δρόμο».

Για την παρουσία του Καλαϊτζάκη μετά την αποχώρηση του Μποχωρίδη: «Είναι ένας παίκτης που πιστεύω ότι θα τον δούμε πολύ περισσότερο στο δεύτερο μισό της σεζόν».

Για τον Λούντζη: «Είναι ένα παιδί που έχει μεγάλο μέλλον μπροστά του. Έπαιξε καλά με την Εθνική το καλοκαίρι. Είναι πρώτη του εμπειρία ως σημαντικός παίκτης στη διοργάνωση αυτή. Είμαι ευχαριστημένος από τη βελτίωσή του κι έχει δρόμο να διανύσει. Έχουμε πολλές ελπίδες γι’ αυτόν, θέλουμε να τον δούμε να επιστρέφει στον Παναθηναϊκό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News