Οι δηλώσεις του Πασκουάλ μετά το ματς - Τι είπε για Ντένμον

Οι δηλώσεις του Πασκουάλ μετά το ματς - Τι είπε για Ντένμον

Πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ…

Ο Ισπανός τεχνικός των πρασίνων τόνισε ότι ο Εξάστερος έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντένμον, ενώ κάλεσε τους οπαδούς να δώσουν βροντερό παρόν στον αγώνα με την Χίμκι την Τρίτη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πασκουάλ στην συνέντευξη τύπου

«Εύχομαι τα καλύτερα για τον Πανιώνιο στο υπόλοιπο της σεζόν και στον προπονητή του. Κάναμε σοβαρό παιχνίδι, με καλή άμυνα. Δεν ήταν εύκολο να παίξουμε έτσι. Γιατί παίξαμε 48 ώρες μετά τον αγώνα στο ΣΕΦ. Στο τέλος είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και την απόδοσή μας και πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα για το παιχνίδι με την Χίμκι την Τρίτη».

Για τον αγώνα με την Χίμκι (14/11) που ακολουθεί: «Θα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, σούπερ σημαντικό αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ σημαντική καμπή για τη σεζόν. Θέλουμε τον κόσμο στο ΟΑΚΑ, γιατί έχει μια απίστευτη ατμόσφαιρα και θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για νίκη. Τους χρειαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη».

Για την απόδοση των παικτών που δεν παίρνουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην Euroleague: «Είμαστε μια ομάδα που πάντα προσπαθεί να έχει όλους τους παίκτες έτοιμους να παίξουν. Είχαν συγκέντρωση, έπαιξαν δυνατά. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτούς, όπως και για την εικόνα στο ΣΕΦ. Είμαστε στο σωστό δρόμο μετά από μια δύσκολη βδομάδα με Μπασκόνια και ΑΕΚ, αφού πήραμε δύο νίκες τώρα».

Για την εμφάνιση του Ντένμον: «Επαιξε πολύ καλά. Εδειξε χαρακτήρα και ποιότητα. Είναι έτοιμος να παίξει. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε το σωστό δρόμο για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Ξέρω ότι πάντα ο καλύτερος παίκτης είναι αυτός που δεν παίζει, αλλά θέλουμε να κάνουμε σωστή διαχείριση σε όλο το υλικό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News