Οι δηλώσεις του Ουζουνίδη μετά το ματς

«Φουλάρει» για τον επιθετικό

Στον ρυθμό του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος τους δεύτερου φιλικού με αντίπαλο την Κορτράικ…

Ο τεχνικός των πρασίνων τόνισε πως οι παίκτες του ήταν αργοί στο ρυθμό του παιχνιδιού και ότι θα έπρεπε να πιέσουν περισσότερο, ενώ υποστήριξε πως λείπει η φρεσκάδα και η ταχύτητα στην επίθεση. Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τις μεταγραφές με την απάντηση του να είναι «Περιμένουμε…»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Ήμασταν αργοί στο ρυθμό του παιχνιδιού θα μπορούσαμε να πιέσουμε περισσότερο, να κάνουμε πιο πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, αλλά έτσι είναι αυτά τα ματς στην προετοιμασία, δεν μας ενδιέφερε το αποτέλεσμα, αλλά περίμενα να τρέξουμε περισσότερο, αλλά δεν ήμασταν φρέσκοι.

Μας λείπει η φρεσκάδα και η ταχύτητα στην επίθεση και με τις προσθήκες να βάλουμε την ποιότητα που μας λείπει, θέλουμε γρήγορους και διεισδυτικούς παίκτες και εκεί προσανατολιζόμαστε».

Για τις μεταγραφές:

«Περιμένουμε…»

Ανατροπή σε απόδοση 31, Champions League και ταμείο με τον Παναθηναϊκό: Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News