Η δήλωση του Κολοβέτσιου για τις πληρωμές

Η δήλωση του Κολοβέτσιου για τις πληρωμές

Για πολλά θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος…

Ο αμυντικός των πρασίνων τόνισε πως όλα όσα έχουν γίνει στον Παναθηναϊκό έχουν συσπειρώσει την ομάδα και ότι οι παίκτες δεν έχουν ανασφάλεια για το αν θα πληρωθούν, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο ου τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα είπε στο Νova

Για το ντεμπούτο με την ΑΕΛ κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο για την ΑΕΛ, ήταν εκτός όλοι οι στόπερ και έπρεπε εγώ να μπω. Τότε προπονητής ήταν ο Παπακώστας. Με τον Παναθηναϊκό αντίπαλο ήταν φανταστική εμπειρία».

Για το πως είναι το κλίμα στα αποδυτήρια: «Εγώ αυτό που εισπράττω καθημερινά είναι ότι όλα τα παιδιά έχουμε καλό κλίμα. Όλα όσα ακούγονται μας έχουν συσπειρώσει. Ήρθαν αρκετά καινούργια παιδιά και προσπαθούμε να δέσουμε και να παρουσιάσουμε στο γήπεδο αυτά που μπορούμε».

Για το αν αισθάνονται οι παίκτες ανασφάλεια: «Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να αισθανόμαστε ανασφάλεια. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και θέλω να πιστεύω ότι κάποιος θα βρεθεί να αναλάβει τις ευθύνες. Εμείς όμως προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το ματς με τον ΠΑΣ και την παρουσία του κόσμου: «Ασφαλώς, ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου, καταλάβαμε ότι ο κόσμος δεν θα αφήσει ποτέ την ομάδα μόνη. Τον περιμένουμε και την Δευτέρα να μας βοηθήσει. Μας έχει συσπειρώσει πολύ όλο αυτό».

Για το πόσο βοήθησε η διακοπή: «Εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι. Όπως είπα στα αγωνιστικά πρέπει να είμαστε εκεί. Είδα σημάδια βελτίωσης στην διακοπή και υπάρχει όρεξη για δουλειά. Θα βγάλουμε ανάλογο πρόσωπο με τον ΠΑΣ».

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Θεωρώ πως εξαρτάται από εμάς. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα. Η ΑΕΛ είναι σκληροτράχηλη άμυνα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα».

Για το τι μπορεί να λείπει από την άμυνα: «Είναι θέμα χημείας. Ο Ζέκα ήταν η ραχοκοκαλιά της ομάδας, όμως πιστεύω ότι μέσα από την χημεία θα βελτιωθεί και αυτό».

Για το που μπορεί να παίξει: «Στην άμυνα όπου μου ζητηθεί. Αμυντικό χαφ δεν έχω παίξει ακόμα».

Για την διαφορά εντός και εκτός έδρας: «Χάσαμε πόντους δίχως λόγο. Ήταν σημαντική η νίκη με τον ΠΑΣ βαθμολογικά και ψυχολογικά. Πρέπει να αποκτήσουμε μία ταυτότητα και να πηγαίνουμε σε κάθε έδρα για την νίκη».

Για την μεταγραφή του από την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό και αν πέρασε από του μυαλό του το αν έκανε λάθος: «Δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου. Πήρα μία απόφαση και πρέπει να την υποστηρίξω 100%».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News