Δήλωση Ιτούδη για Καλάθη και ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Συγκινητικό μήνυμα Ιτούδη στο instagram για Θανάση!

Ο Δημήτρης Ιτούδης φιλοξενήθηκε στην ενότητα «Timeout» της EuroLeague και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα όσα γράφτηκαν για επαφή του με τον Νικ Καλάθη.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, ουσιαστικά επιβεβαίωσε όσα ανέφερε το newspao.gr. Καμία επαφή μεταξύ των δύο πλευρών!

«Υπήρξαν άνθρωποι που ενστερνίστηκαν αυτό που γράφτηκε ή το αναδημοσίευσαν. Για παράδειγμα, εγώ από τη μέρα που ήρθα στην ΤΣΣΚΑ, όλο φεύγω. Και σύμφωνα με πληροφορίες, σύμφωνα με το ένα ή το άλλο. Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε. Θα πρέπει κάθε μέρα, με το νομικό μου σύμβουλο να διαψεύδω ότι γράφεται», τόνισε χαρακτηριστικά, σε σχετική ερώτηση για τον Καλάθη.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας παραδέχθηκε ότι υπήρξε πρόταση από την σλοβενική ομοσπονδία μπάσκετ λέγοντας ότι «αυτό είναι κάτι επίσημο. Επίσημη πρόταση. Είναι αληθές. Έχει έρθει από επίσημα χείλη. Ήρθαν εδώ οι άνθρωποι, μαζί με τον Νεστέροβιτς και μου μετάφεραν μια επίσημη πρόταση. Προφανώς όμως, όλη αυτή η εξέλιξη και η αναβολή των προκριματικών αγώνων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Eurobasket, πάνε την υπόθεση σε δευτερεύουσα φάση. Ήμασταν σε συζητήσεις, είμαστε σε συζητήσεις και διαρκή επικοινωνία και είναι μια επίσημη πρόταση. Όπως επίσης ήταν τιμή μου, που ήρθε εδώ πριν από δύο ή τρία χρόνια ο κύριος Βασιλακόπουλος, μαζί με τον κύριο Τσαγκρώνη, αλλά δεν μπορούσαμε να συνεργαστούμε εκείνη τη δεδομένη στιγμή, ιδιαίτερα λόγω των παραθύρων. Πολλοί προπονητές που έχουν ομάδες στην EuroLeague, αδυνατούν να βοηθήσουν Εθνικές ομάδες, γιατί οι υποχρεώσεις μας είναι πολλές».

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News