Δήλωση Μπερτομέου για Παναθηναϊκό, δημοψήφισμα και Γιαννακόπουλο!

Δεν αντέχουν την αλήθεια! Νέα πειθαρχική διαδικασία της Euroleague για Γιαννακόπουλο

Ο Τζόρντι Μπερτομέου αναφέρθηκε στη διαμάχη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τη EuroLeague.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο της συνεργασίας με τη Sinpas GYO, ο Διευθύνων Σύμβουλος της EuroLeague Jordi Bertomeu μίλησε για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την ποινή που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε για το θέμα ο Μπερτομέου:

“Δεν είναι μία συνηθισμένη κατάσταση. Υπάρχουν μερικές αβεβαιότητες. Πρώτα από όλα, δεν είναι σίγουρο ποιον να ψηφίσεις. Αρχικά, πρέπει να πω πως τα κλαμπ της Ευρωλίγκας χρειάζονται τον Παναθηναϊκό. Δεύτερον, επίσης ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τις ομάδες της Ευρωλίγκας εξ ίσου. Τρίτον, δεν μπορούμε να δεχτούμε αγενείς προσβολές ως οργανισμός. Δεν θα δείξουμε καμία ανέχεια σε ασεβείς συμπεριφορές απέναντι στους φιλάθλους, τους προπονητές ή τους παράγοντες”, είπε ο Τζόρντι Μπερτομέου σε συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης της τουρκικής εταιρίας Sinpas GYO που θα συνεργαστεί με την Ευρωλίγκα και συνέχισε:

“Αν μία ομάδα θέλει να μείνει στην Ευρωλίγκα, τότε αυτή θα πρέπει να ζήσει σε ένα περιβάλλον που θα είναι κατάλληλο για τα σπορ. Πρέπει να δώσει σημασία στις αθλητικές αξίες. Να υπακούει στους κανόνες και ένας από αυτούς είναι ο σεβασμός. Αν όχι, τότε θα κλαμπ δεν μπορούν να παραμείνουν στον οργανισμό”.

Καταλήγοντας, λέει για τον Παναθηναϊκό: “Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις πιο πετυχημένες ομάδες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Πέτυχαν πολλά επιτεύγματα και κατέκτησαν τίτλους. Δυστυχώς, αντιμετωπίζουμε ορισμένα προβλήματα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να γυρίσουμε στο σημείο που βρισκόμασταν σύντομα. Πρέπει όμως να επαναλάβω πως δεν μπορούμε να αποδεχτούμε κανενός είδους ασεβείς προσεγγίσεις”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News