Δηλώσεις Γιοβάνοβιτς για μεταγραφές και στόχους

Παναθηναϊκός: Έκανε οκτώ μεταγραφές, τις πέντε το τελευταίο δεκαήμερο!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος στον Παναθηναϊκό μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Τι είπε για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε…

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού:

“Ο στόχος μας είναι, αλλά και η φιλοσοφία της ομάδας με βάση του ονόματος, την ιστορία και του πρεστίζ που διακρίνει τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των φιλάθλων. Στο ποδόσφαιρο κάθε μέρα είναι σημαντική και κάθε μέρα μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιωθούμε στο μέγιστο, ώστε να παρουσιάσουμε την εικόνα μιας ομάδας, η οποία θα αφήσει ικανοποιημένους τους φιλάθλους”.

Για τους παίκτες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου:

“Είναι καλοί ποδοσφαιριστές και σύντομα θα το διαπιστώσουν και οι φίλαθλοι της ομάδας. Τρεις τέσσερις ποδοσφαιριστές ήρθαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ωστόσο όλοι τους ήταν σε αγωνιστική κατάσταση, είναι σε καλό αγωνιστικό επίπεδο και δεν έχω καμία αμφιβολία γι΄αυτό. Ίσως τους χρειάζεται κάποιος χρόνος προσαρμογής, όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο , τη ζωή στην Ελλάδα, γιατί είναι οι πρώτες μέρες μέχρι να γνωρίσουν καλά τους νέους τους συμπαίκτες”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News