Συγκλονιστικός Φριντέτ: Τα ματς στις φυλακές και τα στοιχήματα

Οι δηλώσεις Φριντέτ μετά το ματς με την Ούνικς Καζάν

Ο Τζίμερ Φριντέτ μίλησε στην ιστοσελίδα της Euroleague και αναφέρθηκε στη ζωή του, στην οικογένειά του. Επίσης,  αποκάλυψε πως έπαιζε κόντρα σε κρατούμενους στις φυλακές της Νέας Υόρκης…

Αναλυτικά όσα είπε ο Φριντέτ:

«Ο ξάδερφος του γείτονά μας ήταν υπεύθυνος σε μερικές φυλακές στην Νέα Υόρκη. Πίστεψε ότι θα ήταν ωραία ιδέα να παίξουμε μπάσκετ μαζί με τον αδερφό μου και κάποιους φίλους του κόντρα σε κάποιους κρατούμενους, που είχαν καλή διαγωγή. Πήγαμε στη φυλακή τρεις – τέσσερις φορές ως ομάδα και παίξαμε. Ήμουν 16 ή 17 ετών, το οποίο σήμαινε ότι έπρεπε να πάρω την άδεια του πατέρα μου. Ήμουν πολύ νέος για να πάω μόνος μου.

Προφανώς, στην αρχή ήταν λίγο τρομακτικά τα πράγματα. Μπήκαμε και στις τέσσερις γωνίες του γηπέδου υπήρχαν φύλακες με όπλα. Ήθελαν να σιγουρευτούν πως όλα είναι εντάξει. Σίγουρα, δεν θα γκρινιάζαμε τόσο για μια ααπόφαση! Είχαν ένα γυμναστήριο με μικρές εξέδρες. Έτσι, έφερναν τους άλλους κρατούμενους για να τους δουν, να τους στηρίξουν στα ματς και καμιά φορά να ποντάρουν. Φυσικά, στην αρχή δεν τους αρέσαμε. Όμως, είδαν ότι είμαστε καλοί και άρχισαν να ποντάρουν σε εμάς, για να κερδίζουμε τους άλλους κρατούμενους, τους φίλους τους!

Όλοι οι κρατούμενοι ήταν σωστοί, δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Σίγουρα, υπήρχε trash-talking, ειδικά αν είχαν ποντάρει εναντίον μας. Όμως, δεν τους απαντούσα και τόσο. Όλο αυτό με βοήθησε να μάθω πώς να μπλοκάρω τα πάντα, να μπαίνω στο παρκέ και να παίζω. Μόλις άρχιζε το ματς ήταν όλα φυσιολογικά. Ήταν μια διασκεδαστική εμπειρία, την οποία δεν έχουν πολλοί άνθρωποι την ευκαιρία να ζήσουν».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News