Δήλωσε κώλυμα ο Αναστόπουλος για το ματς του Παναθηναϊκού

Με δικιά του πρωτοβουλία εκτός πινάκων ο Αναστόπουλος

ΟΠαναγιώτης Αναστόπουλος είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί περισσότερο από τον καθένα στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Έλληνας ρέφερι ορίστηκε από την ΚΕΔ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα για την 26η αγωνιστική, κάτι που σημαίνει ότι αν σφυρίξει το ματς θα στείλει τους ερυθρόλευκους στην Α2.

Φυσικά η συγκεκριμένη είδηση έχει άμεση σχέση με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, αφού αν δεν μπορέσει να είναι παρών στο ματς της Τετάρτης, τότε αυτόματα υπάρχουν άλλα δεδομένα, από όσα συζητήθηκαν μέχρι τώρα.

Με λίγα λόγια, αν ο Αναστόπουλος παραμείνει ασθενής και δεν καταφέρει να βρεθεί στο ΣΕΦ την Τετάρτη, τότε θα οριστεί άλλος ρέφερι και ο Ολυμπιακός θα κατέβει να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Πατρινούς οπότε δεν θα υποβιβαστεί στην Α2.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News