«Δικάστηκαν», αλλά χωρίς αυτούς τους τρεις φέτος απλά δεν θα υπήρχες!

«Δικάστηκαν», αλλά χωρίς αυτούς τους τρεις φέτος απλά δεν θα υπήρχες!

Εντάξει, η επίθεση τα έσπασε στο ξεκίνημα του ντέρμπι στο ΣΕΦ και το παιχνίδι έληξε από το πρώτο δεκάλεπτο.

Η άμυνα τι έκανε; Μήνες τώρα η ένταση στην προσπάθεια φύλαξης του καλαθιού σου είναι υπερβολικά soft και φυσικά δε φοβίζεις.

Ούτε τη…Λάρισα, πόσο μάλλον τον επίδοξο νταμπλούχο που έχει μεγάλη πείνα για το πρώτο ζευγάρωμα τίτλων στην ίδια σεζόν από το 1997!

Δε θέλουμε να επεκταθούμε παραπέρα. Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν απλά βγάζουν μάτι ενόψει της επόμενης περιόδου. Αναρωτιόμαστε αν ο χρήσιμος Πάρις Λι χωρά σε αυτό το μπάσκετ που παίζει (λέμε τώρα) η ομάδα.

Ο Αμερικανός έχει πόδια και playmaking abilities να συμπληρώσει τον βασικό πόιντ γκαρντ που θα αποκτηθεί (έτσι ελπίζουμε) μα είναι τόσο άσχημα δομημένο το ρόστερ που …ξερνάει ακόμα και τους καλούς του παίκτες.

Θα είδατε ότι στα social μετά την κόρνα της λήξης το Σάββατο οι πρώτοι που… δικάστηκαν ήταν Νέντοβιτς, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου που χωρίς αυτούς φέτος απλά δεν θα υπήρχες. Τι να λέμε…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News