Δικαιούται να επιστρέψει στο πράσινο ρόστερ!

Δικαιούται να επιστρέψει στο πράσινο ρόστερ!

Σε λίγες μέρες άνεμος αλλαγής θα πνέει στον Παναθηναϊκό μετά το ξήλωμα του Λάζλο Μπόλονι κι ήδη έχει δοθεί εντολή στον Πιερ Ντρεοσί να αξιολογήσει τις επιδόσεις των δανεικών.

Πλάκα-πλάκα βάσει αριθμών αυτός που τα έχει πάει καλύτερα απ΄ όλους είναι ο Δημήτρης Κολοβός ο οποίος στη Μολδαβία έχει αναδειχθεί σε έναν από τους τοπ παίκτες της Σέριφ με απολογισμό 7 γκολ και 6 ασίστ (όλα αυτά σε 17 ματς, εξαιρετική στατιστική), από τους κύριους συντελεστές στην επικείμενη κατάκτηση του νταμπλ.

Πραγματικά είναι απορίας άξιο πως άλλος ένας παίκτης στα 27 του, διεθνής, με καλή γνώση των βασικών φάνηκε πέρσι…παλαίμαχος, εξοργίζοντας τον κόσμο με το νερόβραστο στυλ του, την βραδύτητα στις αντιδράσεις του κτλ.

Ο Γιώργος Δώνης τον έβαλε από φορ (!) ως εξτρέμ (!) κι ο παίκτης ήταν πάντα ο χειρότερος του γηπέδου, τη στιγμή που καλοκαίρι του 2019 έκανε εξαιρετικά φιλικά ματς.

Ο τύπος στη Μολδαβία συνεργάζεται με κλειστά μάτια με τον Κολομβιανό, Φρανκ Καστανιέδα των 21 γκολ κι είναι σαν να φωνάζει στο τριφύλλι πως μια δεύτερη ευκαιρία την δικαιούται.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News