Δικαιούται και... δεύτερη μεταγραφή ο Κάτας

Κάτας: «Δεν μπορείς να κατηγορείς τους παίκτες» - Δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου

Χωρίς τον leading guard σου, Νεμάνια Νέντοβιτς, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου άθλιο επιθετικά κλειδωμένο με …αλυσίδες και τσιμεντόλιθους όταν έπαιρνε τη μπάλα να σουτάρει και πάλι έκανες επίδειξη δύναμης στον Πειραιπά, δείχνοντας ότι ακόμα και στα down σου με λίγη καλύτερη διαχείριση υλικού τον περασμένο Αύγουστο μπορούσες να ήσουν ακόμα πιο ανταγωνιστικός.

Χωρίς τον leading guard σου, Νεμάνια Νέντοβιτς, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου άθλιο επιθετικά κλειδωμένο με …αλυσίδες και τσιμεντόλιθους όταν έπαιρνε τη μπάλα να σουτάρει και πάλι έκανες επίδειξη δύναμης στον Πειραιά, δείχνοντας ότι ακόμα και στα down σου με λίγη καλύτερη διαχείριση υλικού τον περασμένο Αύγουστο μπορούσες να ήσουν ακόμα πιο ανταγωνιστικός.

Τα ψηλά σχήματα του Οντέτ Κάτας έριξαν λίγη αστερόσκονη στο παρκέ του ΣΕΦ, βάζοντας ιδέες στον κόουτς για το μέλλον. Μποχωρίδης, Ουάιτ, Σαντ Ρος, Μήτογλου εξέφρασαν αυτό τον No Fear χαρακτήρα που βγάζουν πολλά νέα παιδιά της ομάδας εδώ και δεκαετίες απέναντι στη πίεση που ασυναίσθητα δημιουργεί το ίδιο το (πολύ απαιτητικό και με βαθιά γνώση του αντικειμένου) κοινό κι η πιο πολυδιαφημισμένη συλλογή τίτλων που έχει μπει στο βιβλίο ρεκόρ Guiness μιας και φροντίζεις να προσθέτεις ασήμι και χρυσό στη συλλογή σου από το 1996!

Ο Κουβανός έκανε πλάκα στην περιφέρεια του Μπαρτζώκα (ο οποίος δεν είχε κορμί να κοιτάξει στα μάτια τον δίμετρο Χάουαρντ ώστε να χαμηλώσει και να αμυνθεί πάνω του) ενώ οι σέντερ του πρωταθλητή έκαναν μια χαψιά τη frontcourt των…αναπτυξιακών που σίγουρα θα αναπόλησαν τον Μιλουτίνοφ.

Ακόμα και βγάζοντας μπροστά τους δευτεροκλασάτους του ο προπονητής έδειξε πως δύναται να δημιουργήσει ένα σωστά δομημένο σύνολο χωρίς οικονομικές υπερβάσεις.

Με αυτή τη νίκη ο Ισραηλινός δικαιούται από την διοίκηση 1-2 παίκτες προσαρμοσμένους στα δικά του θέλω κι όχι των προκατόχων του, ο Μπρέι είναι καθ΄ οδόν, θα δούμε αν θα προκύψει κι άλλος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News