Δικαιούται χρόνο, αλλά έτσι όπως είναι ο Παναθηναϊκός...

Είδε την ήττα του Παναθηναϊκού η Καλαμπάκου (pic)

Σε κάτι που δίνουμε δίκιο στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς (έστω κι αν κάποιες κινήσεις του στα πρώτα παιχνίδια δεν μπορούμε να τις καταλάβουμε) είναι ότι ο ίδιος και η ομάδα χρειάζονται χρόνο.

Ήξερε που ερχόταν ο Σέρβος, ότι στο σύλλογο ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και όλοι πια κριτικάρονται αυστηρότατα, όμως ομάδα που έφερε βασικούς ελάχιστες ώρες πριν την εκπνοή της μεταγραφής περιόδου δικαιούται λίγο καιρό ακόμα για να δούμε τι μπορεί να καταφέρει.

Όσο κι αν είναι δύσκολο να παραμείνεις ψύχραιμος, όλοι καλούμαστε (επειδή είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν) να είμαστε πιο προσεκτικοί με τα συμπεράσματα που βγάζουμε.

Ειδικά για τον Παναθηναϊκό, που δεν έχει εντάξει ακόμα στη μηχανή του τους Παλάσιος, Μακέντα, Κουρμπέλη, Μπρινιόλι, Σένκεφελντ είναι δύσκολο να υπάρχουν κρίσεις, που ξεπερνούν το ματς που μόλις τελείωσε.

Απλώς όταν το παιχνίδι συνοδεύεται από ήττα η ψυχραιμία χάνεται και ο μηδενισμός είναι ολοκληρωτικός.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News