Δικαίωση Παναθηναϊκού και "σφαλιάρα" σε Ολυμπιακό από τη Euroleague

Η βαθμολογία της Euroleague - Η θέση του Παναθηναϊκού

Πανηγυρική δικαίωση του Παναθηναϊκού, καθώς απορρίφθηκε η καταγγελία του Ολυμπιακού για το περσινό ντέρμπι «αιωνίων» στην Euroleague.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός, μετά το Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ πέρυσι για την Euroleague, είχαν κάνει καταγγελία κατά του τριφυλλιού, υποστηριζοντας πως οι πράσινοι μιλούσαν για δωροδοκία των διαιτητών από τους Πειραιώτες.

Το «τριφύλλι» απάντησε με καταγγελία για συκοφαντική δυσφήμιση και η υπόθεση κατέληξε να φτάσει ακόμα και στο CAS.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως υπάρχει πανηγυρική δικαίωση για τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, ο Αθλητικός Δικαστής της Euroleague προχώρησε στην εκδίκαση της υπόθεσης και δικαίωσε πανηγυρικά τους πρωταθλητές Ελλάδας. Μάλιστα, γίνεται λόγος για μια απόφαση 30 σελίδων που απορρίπτει ρητά και κατηγορηματικά την παραμικρή εμπλοκή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο όλο θέμα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News