Δικαίωση Παναθηναϊκού: Η απόφαση της UEFA για τους διαιτητές με Σλάβια

Σλάβια Πράγας-Παναθηναϊκός 2-0: (HIGHLIGHTS-VIDEO)

Παναθηναϊκός: Έστω και αργοπορημένα η UEFA τιμώρησε τους διαιτητές των ευρωπαϊκών αγώνων του Παναθηναϊκού με την Σλάβια Πράγας.

Οι Πράσινοι είχαν φρικτά παράπονα τόσο στο πρώτο ματς με την άδικη αποβολή του Παλάσιος όσο και στον επαναληπτικό όπου δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στον Σένκεφελντ.

Το Τριφύλλι είχε παραπονεθεί τότε στην UEFA η οποία μετά από πολύ καιρό τιμώρησε εν τέλει τους διαιτητές.

Σε ό,τι αφορά τον Μπουκέ που διηύθυνε το πρώτο παιχνίδι στην Πράγα, εδώ κι 1,5 μήνα δεν έχει πάρει ξανά παιχνίδι από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ως πρώτος διαιτητής, παρά μόνο δύο ορισμούς ως τέταρτος.

Όσο για τον Άγγλο ρέφερι που σφύριξε το ματς της Λεωφόρου δεν έχει βρεθεί σε κανένα άλλο διεθνές παιχνίδι έκτοτε!

Όπως βλέπουμε, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία προτίμησε να αφήσει στην “κατάψυξη” τους Μπουκέ και Μπανκς, προτιμώντας άλλους διαιτητές, ακόμα κι από υποδεέστερες ποδοσφαιρικά χώρες.

Παναθηναϊκός: Νίκη στο φιλικό με 2-1, φοβερό γκολ ο Βαγιαννίδης

Την ευκαιρία να μείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό εν μέσω της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων, είχαν την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, δίνοντας φιλικό με τον Παναθηναϊκό Β’.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο «Γ. Καλαφάτης», διήρκησε δύο 35λεπτα και βρήκε νικήτρια την πρώτη ομάδα με 2-1. Το σκορ άνοιξε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο Πούγγουρας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπερνάρ.

Το 2-0 ήρθε στο 56′ από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Βαγιαννίδη, ο οποίος απέφυγε δύο αντιπάλους με κάθετη κίνηση και με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία, σκόραρε.

Η μείωση του σκορ ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα με δυνατό σουτ του Εμπό έξω από την περιοχή, το οποίο έστειλε τη μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και μετά στα δίχτυα.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι (36′ Ξενόπουλος), Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ρουμπέν (36′ Σάρλια), Τρουιγιέ (36′ Γκάνεα), Μπερνάρ, Σαβιέρ, Αϊτόρ (36′ Σάντσες), Καμπετσής.

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος (36′ Χριστογεώργος), Ανδρικόπουλος (36′ Καραμπάς), Μαρτίνης (36′ Τερεζίου), Σιδεράς (45′ Ματσαδές), Ρόμπι (45′ Κωστόπουλος), Ηλιάδης (15′ λ.τ. Εμπό), Αθανασακόπουλος (45′ Καρβούνης), Σερπέζης (36′ Βουτσάς), Σαρδέλης (20′ λ.τ. Ταβάρες), Γκουστάβο (36′ Αλμπάνης), Αγκοστίνο (36′ Μπιλάλ).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώτσιρας και αποφόρτιση έκανε ο Παλάσιος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News