Διέσυρε τον Προμηθέα και έστειλε... μηνύματα ο Παναθηναϊκός!

Διέσυρε τον Προμηθέα και έστειλε... μηνύματα ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός με την σοβαρότητα που έπρεπε, διέλυσε τον Προμηθέα στην Πάτρα με 83-61, στέλνοντας μηνύματα ότι στην Ελλάδα θέλει να σαρώσει τους τίτλους.

Οι πράσινοι, που είναι πολύ πιθανό να συναντήσουν τον Προμηθέα στο Κύπελλο (η ομάδα της Πάτρας είναι ήδη στον τελικό), αλλά και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, με πρωταγωνιστές τους Παπαγιάννη και Σαντ Ρος, πέρασαν εύκολα από την Πάτρα.

Ο Προμηθέας έβαλε πολλά εμπόδια στον Παναθηναϊκό στην πρώτη περίοδο όμως οι Παπαγιάννης και Μποχωρίδης κατάφεραν να κρατήσουν μπροστά στο σκορ τον Εξάστερο (16-19)

Στην δεύτερη περίοδο οι πράσινοι δεν ξεκίνησαν καλά και είδαν τον Προμηθέα να παίρνει κεφάλι στο σκορ (25-21) με ένα σερι 9-2.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στην συνέχεια με τον ίδιο τρόπο και ξέφυγε στο σκορ στο τέλος του ημιχρόνου με δικό του σερί 16-4. (29-37)

Στο δεύτερο ημίχρονο το τριφύλλι με όπλο του την άμυνα κατάφερε να αυξήσει κι άλλο την διαφορά και ουσιαστικά να κλειδώσει την νίκη. (43-61)

Ο Προμηθέας προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως η διαφορά ήταν ήδη αρκετά μεγάλη με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να επικρατήσει με 83-61

Δείτε παρακάτω τους πόντους των παικτών του Παναθηναϊκού

Διέσυρε τον Προμηθέα και έστειλε... μηνύματα ο Παναθηναϊκός!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News