«Διερευνητική επαφή Παναθηναϊκού - Κιλπάτρικ»

Κιλπάτρικ: «Με τον τρόπο που ξέρει ο Νικ, θα επιστρέψει»

Τα σενάρια, μετά και το σχόλιο του Κιλπάτρικ, φούντωσαν ξανά…

Ο Κιλπάτρικ, την Παρασκευή (8/11) έγραψε ότι επιθυμεί να αγωνιστεί ξανά με τον Παναθηναϊκό, βάζοντας «φωτιά» στα σενάρια.

Τα πάντα ξεκίνησαν από ένα δικό του tweet στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το μόνο που θέλω είναι να παίξω μπάσκετ» και εκείνη τη στιγμή ένας φίλος των «πρασίνων» του απάντησε: «Γύρισε πίσω στον Παναθηναϊκό. Σε χρειαζόμαστε». Όσο για το δικό του σχόλιο; «Θα το ήθελα! Θα δούμε!»

Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως είναι τόσο αθώα, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή της NOVA για τη Euroleague.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Συρίγος, μεταφέροντας πληροφορίες από τις ΗΠΑ, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια διερευνητική επαφή με τον Κιλπάτρικ, χωρίς να είναι, όμως, κάτι προχωρημένο.

Παράλληλα, όπως επισημάνθηκε, το τριφύλλι θα αναμένει να δει πως θα επανέλθει ο Νίκος Παππάς, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα κινηθούν για παίκτη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News