Διέλυσε τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός (1-6)

Διέλυσε τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός (1-6)

Σπουδαία νίκη η κ17 του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

Η Κ-17 του Παναθηναϊκού ήταν ισοπεδωτική στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Ρουφ. Οι πράσινοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα άνοιξαν το σκορ με πανέμορφο τέρμα του Τζαβίδα.

Το τριφύλλι μόλις τρία λεπτά αργότερα έφτασε μία ανάσα από το 2-0, αλλά ο σκόρερ του ματς δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Στο 11ο λεπτό ο Ολυμπιακός έκανε το 1-1 και έφερε το ματς στα ίσα με τέρμα του Κίτσου. Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση, με τον Τόρρα να κάνει το 2-1 στο 14ο λεπτό.

Το τριφύλλι ήταν σε τρομερή κατάσταση και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με δύο γκολ του Τζαβίδα στο 24΄και στο 30΄. Ο μικρός πέτυχε χατ – τρικ από το πρώτο ημίχρονο και έβαλε φραδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη του τριφυλλιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ο Παναθηναϊκός έριξε ρυθμούς αλλά πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τους Δημοσθενιάδη στο 53΄ και Μπιλάλ στο 93΄.

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Φρερης, Λιοφαγο, Κατσιγιάννης, Ντοι, Γιαλεδακης, Σπυριδάκης, Πάστρα, Σταμούλης, Σύρμης και Κίτσος.

Παναθηναϊκός: Νικολάου, Πορφυρόπουλος, Παυλάκης, Προδρομίτης, Γωγουβίργς, Τόρρα, Κωστόπουλος, Κρυπαράκος, Τζαβίδας, Δημοσθενιάδης και Στοιος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News