Διέλυσε τον ΟΦΗ με 8-0 ο Παναθηναϊκός!

Καταιγιστικός Παναθηναϊκός, 6-0 τον Απόλλωνα!

Επιβλητική ήταν η εμφάνιση της Κ17 του Παναθηναϊκού, που πανηγύρισε μια θριαμβευτική νίκη στην Κρήτη επί του ΟΦΗ με 8-0 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ17!

Οι Πράσινοι ήταν καταιγιστικοί και έφτασαν στη μεγαλύτερη εφετινή επικράτησή τους (μετά το 6-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης) επιστρέφοντας παράλληλα στις νίκες μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Απόστολου Παπαβασιλείου έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο έχοντας επιθετικό πλουραλισμό και οχτώ διαφορετικούς σκόρερ!

Το σκορ άνοιξε στο 21′ με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Ρομάνο (έφτασε τα δέκα γκολ), ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Μπρέγκου. Στο 28′ μετά από σουτ του Μπεβάρδου στο δοκάρι, ο Αποστόλου πήρε το ριμπάουντ γράφοντας το 0-2.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα (30′) ο Γεωργουλάκης έκλεψε, ο Σώκος έστρωσε για τον Μπεβάρδο, ο οποίος πέτυχε το 0-3, ενώ στο 34′ από ασίστ του Μπρέγκου, ο Σώκος πέρασε και τον τερματοφύλακα σκοράροντας για τέταρτη φορά για το Τριφύλλι.

Το εκρηκτικό διάστημα του Παναθηναϊκού στο α’ ημίχρονο (με τέσσερα γκολ σε δέκα λεπτά!) ολοκληρώθηκε στο 38′, οπότε ο Γεωργουλάκης έβγαλε την ασίστ και ο Μπρέγκου διαμόρφωσε το 0-5.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πράσινοι ανέβασαν ρυθμούς προς το φινάλε σκοράροντας άλλα τρία γκολ σε ένα επτάλεπτο! Στο 79′ ο Σιάκκας έδωσε την τελική πάσα για τον Τακεσιάν που πέτυχε το 0-6, στο 83′ ο Ρομάνο έστρωσε για τον Σιάκκα που πλάσαρε ωραία για το 0-7 και στο 86′ ο Τσέλιος μετά από ασίστ του Τακεσιάν διαμόρφωσε το άκρως εντυπωσιακό 0-8.

ΟΦΗ: Μαθιουδάκης, Νινιράκης, Τσερεβελάκης, Καλαϊτζάκης, Μπλίντο, Κωνσταντακόπουλος, Τακάκης, Βιδιαδάκης, Πατραμάνης, Πορτοκαλίδης, Πατηράκης.

Παναθηναϊκός: Ντέλλας, Σκαρλατίδης, Μακρυγιάννης (61′ Βενάκης), Λιναρδάκης, Καλοσκάμης (54′ Πόθας), Αποστόλου (71′ Τσέλιος), Γεωργουλάκης (61′ Σιάκκας), Μπεβάρδος, Σώκος, Μπρέγκου (61′ Τακεσιάν), Ρομάνο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News