Διδάσκω επίθεση δεν σημαίνει (μόνο) σκοράρω 5 φορές ανά αγώνα

Ισοπαλία νο4 στη Λεωφόρο και ώρα... για Μίλαν!

Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε την περσινή παράδοση που τον ήθελε αήττητο σε 4 ματς από τον Παναθηναϊκό, παίρνοντας την «φιλική» ισοπαλία στη Λεωφόρο (1-1), ανεβάζοντας το σερί του.

Για να δούμε τι θα καταφέρει η Λαμία (άλλος «κακός δαίμονας» αυτός) που το Σάββατο παίζει με το τριφύλλι στην πρόβα τζενεράλε των δύο συλλόγων πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος.

Η νοι1 πρόκληση για την ομάδα είναι να κρατήσει το μηδέν πίσω και να σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ, κάτι που όταν συμβαίνει πολλούς τους πιάνουν ρίγη συγκίνησης!

Προφανώς διδάσκω επίθεση δεν σημαίνει απαραίτητα βάζω 5 τέρματα σε κάθε ματς: σημαίνει πως κάθε φορά εμφανίζω μια ομάδα που διαβάζει τις αδυναμίες του αντιπάλου, μεταβάλει το παιχνίδι της, βρίσκει λύσεις που ο αντίπαλος δεν περιμένει, ειδικά στο σετ παιχνίδι: όταν ο αντίπαλος χαρίζει φάσεις και κάνει γκάφες όλοι καλοί είναι, το θέμα είναι τι κάνεις εσύ για να του προκαλέσεις «ασφυξία», τομέας που πάσχει η ομάδα εδώ και πολλά χρόνια και φέτος καλείται να κάνει βήματα προόδου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News