Διαρκείας: Αισιοδοξία για υπερδιπλασιασμό - Η σύγκριση με πέρυσι

Παναθηναϊκός: Γεμίζει ξανά η Λεωφόρος - Πόσο κόσμο θα έχει απόψε

Με μότο «Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει, εσύ;» και… φόντο την επιστροφή της ομάδας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε ότι από χθες (8/6) στις 12 το μεσημέρι θα τεθούν στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε το «τριφύλλι» οι περυσινοί κάτοχοι που θα ανανεώσουν την κάρτα τους έως τις 26 Ιουνίου, θα επωφεληθούν έκπτωσης ύψους 10%. Ενώ η διάθεση των διαρκείας θα «ανοίξει» για όλους τους οπαδούς μερικές ημέρες αργότερα, στις 28/6.

Τη περσινή περίοδο ο Παναθηναϊκός έδωσε συνολικά λίγο πάνω από 3.500 κάρτες διαρκείας, σε μία περίοδο που ο κόσμος της ομάδας ήταν πολύ επιφυλακτικός μετά τα όσα είχαν προηγηθεί τη σεζόν 2020-21.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς η κατάκτηση του Κυπέλλου, η επιστροφή του Παναθηναϊκού στα Κύπελλα Ευρώπης έπειτα από πέντε χρόνια και κυρίως η δυναμική που αναπτύσσει το «τριφύλλι».

Η εκτίμηση δε που υπάρχει είναι πως οι πωλήσεις στις κάρτες διαρκείας, έως το τέλος του καλοκαιριού θα είναι υπερδιπλάσιες σε σχέση με πέρυσι.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2022-23.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News