Διαψεύδει ο Άρης για Εμμανουηλίδη

Να τον πιστέψουν επιτέλους!

Έξαλλος ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Σωκράτης Διούδης.

Έξαλλος ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Σωκράτης Διούδης.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Άρης είχε δώσει άδεια σε 50 οπαδούς της ομάδας να βρίσκονται στις εξέδρες του γηπέδου.

Κατά την διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί του Άρη έβρισαν πολλές φορές την μητέρα του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, η οποία έχει φύγει από την ζωή, ενώ δεν γλύτωσε ο και τερματοφύλακας των πρασίνων, ο οποίος αποτελεί γέννημα – θρέμμα του συλλόγου..

Και όλα αυτά μία εβδομάδα μετά την συγκινητική συνέντευξη του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, όταν και αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στην μητέρα του.

Διαψεύδει ο Άρης

Αυτό που λέγεται από πλευράς Άρη, είναι ότι κανείς δεν έβρισε τη μητέρα του Εμμανουηλίδη στο γήπεδο, ενώ όσον αφορά τη φιλοξενία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στον Άρη λένε ότι πρέπει να ερωτηθούν τα ίδια τα στελέχη των Πράσινων που βρέθηκαν στο «Κλ. Βικελίδης».

Η «διαρροή» καταλήγει ότι καμία ομάδα δεν έχει παράπονα από τη φιλοξενία του Άρη, παρότι από πλευράς Παναθηναϊκού, βγαίνουν τα ακριβώς αντίθετα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News