Η αλήθεια για Μπεργκ

Η αλήθεια για Μπεργκ

Τα τελευταία 24ωρα δημοσιεύματα από την Τουρκία θέλουν τη Φενέρμπαχτσε να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του επιθετικού του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ για το καλοκαίρι.

Τα τουρκικά δημοσιεύματα τονίζουν πως τα «Καναρίνια» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου καθώς είναι πολύ πιθανό ο Ολλανδός άσος, Ρόμπιν Φαν Πέρσι να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

[ads2]

Ωστόσο, από τη μεριά της η Φενέρμπαχτσε διέψευσε τις φήμες που έχουν αναπτυχθεί και την συνδέουν με τον Σουηδό επιθετικό των «πρασίνων». Το SDNA ήρθε σε επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα και στέλεχος της διοίκησης της Φενέρ, Μαχμούτ Ουσλού, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά κάθε ενδιαφέρον για τον Μάρκους Μπεργκ.

«Πρώτη φορά ακούω το συγκεκριμένο σενάριο. Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Μπεργκ. Όλα όσα έχουν γραφτεί είναι ψέματα», υπογράμμισε ο Ουσλού, για να προσθέσει: «Γνωρίζουμε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και αν θέλουμε κάποιον παίκτη τότε θα μιλήσουμε κατευθείαν σε αυτούς. Αλλά όπως είπα δεν υπάρχει κάτι».

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News