Διαμαντίδης: "Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση από το ΝΒΑ, δεν θα άφηνα ποτέ τον Παναθηναϊκό"

Διαμαντίδης: "Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση από το ΝΒΑ, δεν θα άφηνα ποτέ τον Παναθηναϊκό"

O Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκε σε γήπεδο του Καρπενησίου κι έδωσε συμβουλές στους μικρούς του φίλους, ενώ μίλησε και για το διάστημα που ήταν στον Παναθηναϊκό. Τι είπε για το αγαπημένο του «τριφύλλι», τις ξεχωριστές στιγμές με την Εθνική Ομάδα και τα μαθήματα.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας και θα δεχθώ όλα τα ερωτήματα σας», είπε στα παιδιά και εκείνα τον… βομβάρδισαν με δεκάδες ερωτήματα, στα οποία απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν θα άλλαζε κάποια πράγματα, αν ξεκινούσε την καριέρα του από την αρχή, απαντώντας: «Δεν θ’ άλλαζα τίποτα απολύτως. Ήμουν πάρα πολύ ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό που αγαπώ και δεν θ’ άλλαζα το παραμικρό. Το μόνο που, ίσως, τώρα βλέπω διαφορετικά που μεγάλωσα, είναι πως θα πρέπει να δώσετε μεγάλη βάση στο σχολείο και τις σπουδές σας. Να κάνετε αυτό που αγαπάτε ανεξάρτητα αν θα είναι ποδόσφαιρο, μπάσκετ, αλλά να παρακολουθείτε και τα μαθήματα σας. Επίσης, να μάθετε ν’ αγαπάτε και να συγχωρείτε τον συμπαίκτη σας».

Για το ΝΒΑ σχολίασε: «Δεν μου έγινε ποτέ κάποια πρόταση να πάω αλλά και πάλι δεν νομίζω να άφηνα ποτέ μου τον Παναθηναϊκό για κάτι άλλο. Αισθάνομαι ευλογημένος για τα χρόνια που αγωνίστηκα στον Σύλλογο».

Για την Εθνική Ομάδα τόνισε: «Είναι η ύψιστη τιμή για κάθε αθλητή και ίσως οι πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής του να είναι αυτές με το εθνόσημο», ενώ εξήρε την ποιότητα Ελλήνων αθλητών όπως οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης, Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Σλούκας.

Η πρόσκληση έγινε με πρωτοβουλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καρπενησίου, Γεώργιου, με τον Κωνσταντίνο Ζαχαράκη, προκειμένου να μιλήσει σε μαθητές σχολείων.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News