«Διαμαντάκι» από την Κέρκυρα επέλεξε ο Παναθηναϊκός

«Διαμαντάκι» από την Κέρκυρα επέλεξε ο Παναθηναϊκός

Ταλεντάκι από την Κέρκυρα και συγκεκριμένα από την Σχολή Ποδοσφαίρου ΑΟ Κοντόκαλι, επέλεξε ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι επέλεξαν τον Σπύρο Αράθυμο ο οποίος θα συμμετάσχει στην τελική επιλογή επάνδρωσης του τμήματος Under 14 του συλλόγου

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΑΟ Κοντόκαλι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την Τελική Επιλογή αθλητών από τις μικτές ομάδες του Δικτύου Σχολών PSS. Συγκεκριμένα, κατά τη αξιολόγηση μικτών ομάδων του δικτύου στο ΜΟΥΖΑΚΙ – όπου έγινε και η τελική επιλογή αθλητών και αξιολόγηση με συμμετοχή 187 αθλητών – το οποίο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δικτύου Σχολών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ο αθλητής της σχολής μας Σπύρος Αράθυμος, επιλέχτηκε για να συμμετάσχει στην τελική επιλογή επάνδρωσης του Under 14 τμήματος των Ακαδημιών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Για το Δίκτυο Σχολών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, PSS Κώστας Αλάσσας – Γενικός Διευθυντής SPORT team – PAO SOCCER SCHOOLS, Κώστας Κρασώνης – Τεχνικός Διευθυντής Δικτύου, Κώστας Μπατσινίλας – Scout Δικτύου, Ανδρέας Λαγωνικάκης – Scout Εταιρίας SPORT team. Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΑΟ Κοντόκαλι συγχαίρει τον νεαρό αθλητή μας για την διάκρισή του και εύχεται καλή επιτυχία».

Πηγή φωτό: enimerosi.com

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News