Διαμάχη ανάμεσα σε πατέρα και υιούς Αγγελόπουλους!

Διαμάχη ανάμεσα σε πατέρα και υιούς Αγγελόπουλους!

Αίσθηση έχει προκαλέσει σημερινό (8/3) δημοσίευμα που φέρνει τον πατέρα Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο σε διαμάχη με τους γιους του, Παναγιώτη και Γιώργο!

Η οικογένεια Αγγελόπουλου όλο αυτό το διάστημα ήταν μία γροθιά, αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα «Εspresso» έχει υποστεί ένα… ρήγμα κι εδώ και τρεις μήνες υπάρχει μία «ρωγμή» στις σχέσεις των μελών της!

[ads2]

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso»:

«Νέα εσωτερική διαμάχη συγκλονίζει, από πριν από τα Χριστούγεννα, την οικογένεια Αγγελόπουλου, καθώς ο πατέρας, Κωνσταντίνος, ο οποίος επί σειράν ετών βρίσκεται στα δικαστήρια με τον αδελφό του Θεόδωρο και τη «Lady Γιάννα», O K. Αγγελόπουλος αντιμετωπίζει νέο μέτωπο διαφωνιών με τους δύο γιους του, Παναγιώτη και Γιώργο.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, δύσκολος χαρακτήρας κατά κοινή ομολογία, δίνει γενναία μάχη με πολλές ασθένειες. Θεωρείται από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Ευρώπη. Ελέγχει, μεταξύ άλλων, σημαντικό πακέτο μετοχών σε ελβετική τράπεζα, σε πολυεθνικές εταιρίες διαφόρων κλάδων και στη Χαλυβουργική, που, αν και έχει πληγεί από την οικονομική κρίση, θεωρείται βιομηχανική μονάδα παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Οι δύο γιοι, που είναι γνωστοί στο Πανελλήνιο περισσότερο λόγω της ανάμειξής τους στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, είναι χαμηλών τόνων, δεν έχουν προκαλέσει ποτέ με την προσωπική ή την κοσμική ζωή τους και ασχολούνταν τα τελευταία χρόνια, κυρίως, με την οικογενειακή ναυτιλιακή εταιρία Arcadia.

Οι παροικούντες την οδό Δραγατσανίου, όπου βρίσκονται τα «στρατηγεία» της Χαλυβουργικής και της Arcadia, κάνουν λόγο για ανταλλαγή βαριών εκφράσεων, πρόσληψη διάσημων δικηγόρων και διχασμό του προσωπικού που διατηρούσε σχέσεις με τον πατέρα και τους δύο γιους, στηρίζοντάς τους και στον «πόλεμο» με την πλευρά Θεόδωρου – Γιάννας τα τελευταία 15 χρόνια. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι αρχικές φήμες και μετέπειτα συγκεκριμένες πληροφορίες για τη σύγκρουση έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον και τραπεζικών, επιχειρηματικών και νομικών κύκλων, αφού η υπόθεση αφορά τη σημερινή αλλά και τη μελλοντική διαχείριση πολλών δισεκατομμυρίων από μια οικογένεια με σημαντική επιρροή και συμφέροντα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

sdna.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News